gul lök
vitlök
potatis
tomatpure
krossad tomat
fänkål
paprika
squasch
apelsin
saffran
lagerblad
fiskfond
vitt vin
olja
musslor på burk
frysta räkor (behövs inte..)
- Fräs lök och vitlök genomskinligt i olja och lite smör
- salta och häll på saffran
- skala tärna potatis, hacka fänkål, tärna squasch och paprika och lägg i grytan
- rör ned lite tomatpure
- Häll på krossad tomat och en nypa socker
- häll på vitt vin och fiskfond
- häll på vatten så att grönsakerna täcks
- lägg i apelsinskal och lagerblad
- tärna fisken och lägg i den
- häll av musslorna vatten och häll i dem när fisken börjar bli vit
- smaka av med apelsinjuice från apelsinen eller ur förpackning
- när det klart häll på räkorna
- servera med baguette
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar